Friday, September 9, 2011

Dialog Cinta: Gurl and Boy

GIRL: Assalamualaikum..u,sihat?camane keje?ok?
Tiada balasan…
GIRL: hurmm..dia busy kot..xpelah..nanti dia balas la tu..
10minit
.
.
.
1jam
GIRL: U..busy sangat yer? Keje baik2 yer..nanti dah balik sms or call I ok..love u..
.
.
.
.
24jam
GIRL: U..nape xblas langsung msg i..you penat yer hari ni..keje busy yer?ok..i faham..gudnite dear..esok ada lagi..i tunggu..
.
.
.
.
Keesokkannya..
GIRL: Assalamualaikum…u, sihat ke ari ni…dah makan?
……..
.
.
.
2hari lepas tu…
.
.
.
BOY: hai sayang…how are you today? U sihat? Sorry..i tak busy pun..i pegi makan angin dekat Cameroon..kawan I ajak..kitorang ambik cuti 2hari..i seronok sangat sampai xsempat nak balas msg you..sorry ea sayang…

GIRL: U pegi makan angin tak bagitahu i??sampai hati u..

BOY: Ala…takkan tu pun nak marah..i bukannya pegi dengan perempuan lain..ni pun kira baik I bgtahu u..

GIRL: ada I kata u pegi dengan perempuan lain?? Xkan nak type msg bgathu pun susah??i kat sini risau u xbalas2 msg i..i call pun u buat tak tahu je..i risau tau tak..

BOY: U ni hal kecik camni pun nak jadikan hal..

10Minit……no reply..

BOY: merajukla tu..lantak u lah..
Boleh nampak kan cara laki pikir ngn pompuan pikir sgt berbeza..bg pompuan sesetengah perkara besar tapi bagi lelaki dorang anggap macam perkara kecil je....

5 comments:

  1. laki pompuan sama je. Aku sedang alami situasi yang terbalik. :/

    ReplyDelete
  2. hampir same dgn dialog yang kengkawan ak pkai . hahahahaha.

    ReplyDelete
  3. slalu kn mcm tu..

    ReplyDelete
  4. wah dialog yg menari i like it....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Sepanjang Zaman